Afvallucht verwijderen

Afvallucht verwijderen zonder extra inspanningen

Snel verlost van afvalluchtjes

Afvallucht in de container, je moet er niet aan denken. Het ruikt erg vies en het trekt ook ongedierte aan. Vooral in ondergrondse containers is dit het ergst. De lucht blijft hier hangen omdat het nergens heen kan. Je wilt graag van deze lucht af maar je weet alleen niet hoe. 

Een tijdje geleden kwam ik met iemand in gesprek die hét middel heeft om jou van deze vieze lucht te verlossen. Met dit middel hoef je niet allerlei moeilijke of tijdrovende schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Je spuit in de stinkende ruimte en weg is de afval lucht. 

Al 5 jaar helpen wij andere ondernemers met het schoon en fris houden van hun bedrijf. Vanaf dag 1 hadden wij als doel om andere ondernemers het zo makkelijk mogelijk te maken. Veel partners ontzorgen wij door hun volledige voorraadbeheer over te nemen. Zo grijp je nooit mis, en heb je altijd voldoende schoonmaakmiddelen voor handen.

Voor ons is geen uitdaging te groot. De meeste voldoening halen wij uit het oplossen van de problemen van andere ondernemers. Je bent ervan verzekert dat wij pas weggaan als jouw probleem is opgelost.

Ondernemers worden van vieze geuren verlost door Van Es schoonmaakartikelen

Het beste middel tegen afvallucht

Dit middel is zeer eenvoudig in gebruik. Iedere medewerker kan dit gebruiken en zo zorgen dat je snel van je afvallucht af bent. Je zal je afvragen komt de lucht dan niet meer terug als er nieuwe afval wordt gestort? De lucht blijft ca. 3 maanden weg. Daarna spuit je het middel weer in de ruimte en wordt de lucht weer voor 3 maanden verwijdert. Je kunt er ook voor kiezen om ‘pads’ neer te leggen in de ondergrondse container. De werking is dan vele malen krachtiger.

jaar ervaring

Tevreden klanten

Demonstraties gegeven

Ook voor uw organisatie

Eenvoudig in gebruik

Deze afvallucht verwijderaar is zeer eenvoudig te gebruiken. Je spuit het middel in de ruimte waar het stinkt. Je zult al direct merken dat de lucht afneemt. Als je een half uurtje later nog eens ruikt, zul je merken dat alle afvallucht is verdwenen.

  • Kenmerkt zich door eenvoud
  • Zeer krachtig in gebruik
  • Hét middel tegen urinelucht
afvallucht in een ondergrondse container van de gemeente

Geen schadelijke stoffen

Deze spuitbus is puur en alleen opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Er worden geen extra (chemische) middelen aan toegevoegd. Hierdoor zal het niet alleen de afvallucht makkelijk verwijderen, maar heeft het ook geen nadelige gevolgen voor ons milieu.

  • Alleen natuurlijke middelen
  • Er komen geen giftige chemicaliën in de natuur
  • Geen afvallucht meer en toch een schoon milieu
Fris school toilet
Urinelucht verwijderen

Es Container fris

  • Bent u klaar met die vieze afvallucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze stank door vuilnis?
Bestel direct een spuitbus container fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de afvallucht verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

Vanaf nu geen afvallucht meer?

Vrijblijvend aanbod!