Brandlucht verwijderen

Nooit meer last van brandlucht

jaar ervaring

Tevreden klanten

Demonstraties gegeven

Heb je een brandlucht in huis? Dit is natuurlijk super vervelend, vooral omdat de verzekering hier vaak niets aan doet. Ze reinigen vaak niet je complete interieur of de ruimte waar de brand in is ontstaan. Soms heb je bij een brand meer last van een brandlucht, dan rookschade. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden voor een brandlucht verwijderen. Van Es Schoonmaakartikelen is gespecialiseerd in het schoonmaken van huizen en bedrijven. We kunnen o.a. helpen bij het verwijderen van een brandlucht in huis.

Brandlucht verwijderen

Zo werkt het:

Brandlucht verwijderen uit huis

Een brandlucht verwijderen uit huis kan knap lastig zijn. Vooral als het om een grote ruimte gaat. De rook is vaak in de bekleding, vloer en zelfs wanden getrokken. Een vloer kan je dweilen, maar als de rook echt in het beton getrokken is krijg je de lucht er met dweilen er niet uit. Omdat alleen dweilen niet voldoende is moet je met een andere oplossing komen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor een brandlucht verwijderen uit huis.

Brandlucht uit huis verwijderen

Brandlucht verwijderen uit kleding

De vieze brandlucht die bij een brand is vrijgekomen trekt echt overal in. Zelfs in de kleding in je kledingkast. Het is echt heel lastig om de brandlucht uit kleding te verwijderen. Vooral als de lucht tot diep in de vezels van je kleding getrokken is. Je krijgt de lucht er echt met geen mogelijkheid meer uit. Even luchten in de buitenlucht lijkt te helpen, maar al snel komt de brandlucht weer terug. Dit maakt het ontzettend lastig om de geur definitief te verwijderen en je hebt absoluut geen zin om hiervoor een nieuwe garderobe aan te schaffen.

Brandlucht uit kleding

Brandlucht verwijderen ozon

Een manier om de brandlucht te verwijderen is een ozonbehandeling. Een ozonbehandeling wordt meestal uitgevoerd bij auto’s waarin bijvoorbeeld gerookt is. Deze lucht krijg je echt vrij lastig uit de auto en een ozonbehandeling lijkt de enige oplossing. Het is een vrij dure behandeling en heel even lijkt het echt te werken. Helaas is dit tijdelijk want na een paar weken ruik je opnieuw de brandlucht. De indringende geur komt weer uit de vezels van je woning vrij. Ondanks dat je voor de behandeling veel geld betaald hebt blijf je last van stank houden. Dit is jammer want je had gehoopt dat dit een oplossing was voor de stankoverlast in je huis. Je schakelt tenslotte niet voor niets een expert in voor een professionele ozonbehandeling.

Brandlucht verwijderen met een OZON behandeling

HG brandlucht verwijderen

Wil je graag de nare brandlucht uit je huis direct verwijderen? Met HG brandlucht verwijderen kan je alle nare geurtjes definitief uit huis krijgen. Het is een effectieve methode om met een spuitbus direct op de plekken te spuiten waar het stinkt. De geurverwijderaar kan ingezet worden om verschillende nare geurtjes te verwijderen. Binnen 30 minuten wordt de geur verwijdert. Dit lijkt effectief te zijn en je bent ineens van de nare brandlucht af. Helaas blijkt het meestal geen definitieve oplossing te zijn. Na verloop van tijd komt de brandlucht opnieuw terug in huis. De geurverwijderaar heeft niet definitief geholpen om van de nare lucht af te komen.

HG spuitbus tegen brandlucht
Urinelucht verwijderen

Brandlucht verwijderen

Wil je ook graag een brandlucht verwijderen? Bij Van Es schoonmaakartikelen hebben we de juiste hulpmiddelen in huis om de lucht te verwijderen. We hebben een effectieve spuitbus, waarmee je geen vieze luchtjes gaat maskeren, maar definitief verwijderen. Je kan direct de brandlucht verwijderen en binnen een uur al een verschil merken. Wil je ook graag zo’n spuitbus in huis halen? Vul het contactformulier in het ontvang een vrijblijvend aanbod.

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze brandlucht af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de brandlucht afhelpt. Omdat wij 100% achter dit middel staan, krijg je van mij de garantie dat je na gebruik van dit middel van de brandlucht verlost bent.

Succes verzekerd

Geen last meer van brandlucht?

Ontvang een vrijblijvend aanbod!