Brandlucht uit kleding verwijderen

Brandgeur uit kleding zonder te wassen

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje net als het ontstaan van een kleine brand. Ondanks dat de brand zelf weinig schade veroorzaakt heeft hangt er wel een vieze brandlucht. De brandlucht hangt niet alleen in huis, maar is zelfs in je kleding getrokken. Gelukkig kan je ook een brandlucht verwijderen uit kleding. Bij Van Es schoonmaakartikelen helpen we je graag om een brandlucht te verwijderen uit kleding. In ons assortiment hebben we een speciale spray voor het verwijderen van brandlucht uit kleding. Je bent zo gegarandeerd van de stank verlost.

Brandgeur

Een brandgeur ontstaat al door een klein brandje. Door rookontwikkeling ontstaat er stank en dit kan echt overal intrekken. Van de vloeren tot de wanden overal kan de geur intrekken en vrijkomen. De geur is rokerig en heeft een extra geurtje afhankelijk van het verbrande materiaal. Plastic stinkt bijvoorbeeld anders dan verbrand hout. Ongeacht het verbrande materiaal kan je flink bij wat overlast bij een brandgeur ervaren.

Zo kom je er af

Brandlucht uit kleding verwijderen

De rooklucht uit kleding verwijderen kan flink wat tijd kosten. Soms lijkt het bijna onmogelijk om de lucht er nog uit te krijgen. De lucht is echt tot diep in de vezels van de stof getrokken. Gelukkig kunnen wij je helpen om de rooklucht uit kleding te verwijderen. Het maakt hierbij niet uit of je bij een kampvuur gestaan hebt of je hebt staan roken met vrienden. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht voor goed uit de kleding verwijderd is. Met onze speciale spray ervaar je geen overlast meer van de rooklucht in kleding.

Brandlucht uit kleding verwijderen
Brandlucht uit jas verwijderen

Brandlucht uit jas verwijderen

Na het barbecueën kan er al een brandlucht in je kleding getrokken zijn. De rook die van de barbecue afkomt trekt richting je kleding. Een brandlucht uit jas verwijderen is helaas niet zo eenvoudig als je zou denken. Enkel de jas wassen is soms niet de oplossing. Dit is vervelend want je wilt graag van de stank verlost zijn. Wij helpen je graag met een brandlucht uit jas verwijderen. Met onze speciale spray is de lucht al snel verdwenen.

Geur uit kleding zonder wassen

Wil je zonder te wassen de rooklucht uit je kleding zien te krijgen? Gelukkig kan dit. Van Es Schoonmaakartikelen helpt graag om de geur uit kleding te verwijderen. Dit doen we gewoon zonder te wassen. Het enige wat je hoeft te doen is je kleding insprayen met de spray. Binnen een half uur is de rooklucht in kleding verleden tijd. Je hoeft hiervoor niet eens de wasmachine aan te zetten. Met onze handige spray is je kleding al snel weer zo goed als nieuw.

Brandlucht uit kleding zonder wassen
Met een goede schoonmaakbeurt kun je rooklucht verwijderen

Vuurkorf lucht uit kleding

Je hebt een gezellig avond met vrienden rond de vuurkorf. Het enige nadeel is dat de rook uit de vuurkorf je kleding is ingetrokken. Je ruikt hierdoor de rooklucht direct als je de volgende dag opstaat. Gelukkig hebben wij bij Van Es Schoonmaakartikelen de oplossing klaar liggen. We hebben een manier gevonden om de rooklucht direct je kleding te halen. Met onze spray maskeer je de geur niet, maar haal je hem direct uit de vezels. De rooklucht is zo voorgoed verleden tijd

Klanten vertellen

Wat onze klanten over onze geurverwijderaar vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij Van Es schoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede

Ik kan niet anders spreken van ‘HET WERKT ECHT’ tegen de rook in de auto. Ik heb maar een tweede hands auto gekocht van 2008, was een behoorlijke stevige roker.

Stink rook lucht is echt weg!! Kennis van mij heeft een auto bedrijf, hij had het over ozon behandelingen, stoelen eruit halen, diepstomen, enz. Maar ik ga dit product aan hem adviseren!

Stanley Mac Gillavry

Particulier

Es Brand fris

  • Bent u klaar met die vieze brandlucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze brandlucht?
Bestel direct een spuitbus brand fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de brandlucht verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service