Brandlucht uit kleding verwijderen

Brandgeur uit kleding zonder te wassen

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje net als het ontstaan van een kleine brand. Ondanks dat de brand zelf weinig schade veroorzaakt heeft hangt er wel een vieze brandlucht. De brandlucht hangt niet alleen in huis, maar is zelfs in je kleding getrokken. Gelukkig kan je ook een brandlucht verwijderen uit kleding. Bij Van Es schoonmaakartikelen helpen we je graag om een brandlucht te verwijderen uit kleding. In ons assortiment hebben we een speciale spray voor het verwijderen van brandlucht uit kleding. Je bent zo gegarandeerd van de stank verlost.

Brandgeur

Een brandgeur ontstaat al door een klein brandje. Door rookontwikkeling ontstaat er stank en dit kan echt overal intrekken. Van de vloeren tot de wanden overal kan de geur intrekken en vrijkomen. De geur is rokerig en heeft een extra geurtje afhankelijk van het verbrande materiaal. Plastic stinkt bijvoorbeeld anders dan verbrand hout. Ongeacht het verbrande materiaal kan je flink bij wat overlast bij een brandgeur ervaren.

Zo kom je er af

Brandlucht uit kleding verwijderen

De rooklucht uit kleding verwijderen kan flink wat tijd kosten. Soms lijkt het bijna onmogelijk om de lucht er nog uit te krijgen. De lucht is echt tot diep in de vezels van de stof getrokken. Gelukkig kunnen wij je helpen om de rooklucht uit kleding te verwijderen. Het maakt hierbij niet uit of je bij een kampvuur gestaan hebt of je hebt staan roken met vrienden. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht voor goed uit de kleding verwijderd is. Met onze speciale spray ervaar je geen overlast meer van de rooklucht in kleding.

Brandlucht uit kleding verwijderen
Brandlucht uit jas verwijderen

Brandlucht uit jas verwijderen

Na het barbecueën kan er al een brandlucht in je kleding getrokken zijn. De rook die van de barbecue afkomt trekt richting je kleding. Een brandlucht uit jas verwijderen is helaas niet zo eenvoudig als je zou denken. Enkel de jas wassen is soms niet de oplossing. Dit is vervelend want je wilt graag van de stank verlost zijn. Wij helpen je graag met een brandlucht uit jas verwijderen. Met onze speciale spray is de lucht al snel verdwenen.

Geur uit kleding zonder wassen

Wil je zonder te wassen de rooklucht uit je kleding zien te krijgen? Gelukkig kan dit. Van Es Schoonmaakartikelen helpt graag om de geur uit kleding te verwijderen. Dit doen we gewoon zonder te wassen. Het enige wat je hoeft te doen is je kleding insprayen met de spray. Binnen een half uur is de rooklucht in kleding verleden tijd. Je hoeft hiervoor niet eens de wasmachine aan te zetten. Met onze handige spray is je kleding al snel weer zo goed als nieuw.

Brandlucht uit kleding zonder wassen
Met een goede schoonmaakbeurt kun je rooklucht verwijderen

Vuurkorf lucht uit kleding

Je hebt een gezellig avond met vrienden rond de vuurkorf. Het enige nadeel is dat de rook uit de vuurkorf je kleding is ingetrokken. Je ruikt hierdoor de rooklucht direct als je de volgende dag opstaat. Gelukkig hebben wij bij Van Es Schoonmaakartikelen de oplossing klaar liggen. We hebben een manier gevonden om de rooklucht direct je kleding te halen. Met onze spray maskeer je de geur niet, maar haal je hem direct uit de vezels. De rooklucht is zo voorgoed verleden tijd

Brandlucht verwijderen uit kleding

Heb je geen zin meer in een vieze brandlucht in kleding die zelfs met wassen er niet uitgaat? Je kan brandlucht verwijderen uit kleding met de spray van Van Es schoonmaakartikelen. Via onze website kan je direct een aanvraag indienen om de spray thuis te ontvangen. Je kan de spray meteen gebruiken om de rooklucht te verwijderen. Een aanvraag plaats je eenvoudig online via de website van Van Es schoonmaakartikelen en wij gaan aan de slag om een spray te regelen.

Ontvang vrijblijvend aanbod!