Van Es schoonmaakartikelen

Goede schoonmaakmiddelen voor ieder bedrijf

jaar ervaring

Tevreden klanten

Demonstraties gegeven

Ik help jou aan een schoon bedrijf

Al 5 jaar ben ik voor ondernemers, zorginstellingen, scholen en kerken het adres voor alle schoonmaakartikelen. Ik ontzorg mijn klanten volledig door het beheer van de schoonmaakmiddelen op me te nemen. Zo hebben mijn klanten geen zorgen of er wel genoeg schoonmaakmiddelen voor handen zijn, want ze weten dat ik regelmatig controleer of er nog voldoende middelen zijn.

Toen ik begon met Van Es schoonmaakartikelen had ik als missie om ondernemers te gaan helpen met hun schoonmaakartikelen. Ik merkte dat hier grote behoefte aan is, omdat er vaak een tekort is aan schoonmaak middelen. De noodzaak van mijn missie ben ik in de afgelopen jaren alleen maar sterker gaan voelen.

Je kunt bij met terecht met al je schoonmaak vragen. Voor mij is geen probleem te groot, of ik zie er wel een uitdaging in om dit voor jou op te lossen. Mijn klanten omschrijven mij als: gedreven, oplossingsgericht, meedenkend en vasthoudend. Ik wil er zelf nog aan toevoegen dat ik mijn voldoening haal uit het persoonlijke contact en als ik een probleem kan oplossen wat een ander niet lukt.

98% beveelt Lagarde aan