Rooklucht verwijderen

Gegarandeerd verlost van rookgeur

Al 5 jaar een hulp in nood

Een rooklucht in huis of in de auto, iedereen gruwelt ervan. Toch gebeurt het heel erg vaak dat het stinkt naar rook. Dat hoeft niet alleen van tabak te zijn, maar het kan ook dat je brand in huis hebt gehad.

Voor veel mensen is dit een groot probleem. Er zijn maar weinig echt goede middelen die ervoor zorgen dat de lucht ook daadwerkelijk verdwijnt. Vaak zie je dat de lucht na verloop van tijd weer terugkomt.

Al 5 jaar help ik andere ondernemers met het schoon en fris houden van hun bedrijf. Vanaf dag 1 had ik als doel om andere ondernemers het zo makkelijk mogelijk te maken. Veel partners ontzorg ik door hun volledige voorraadbeheer over te nemen. Zo grijp je nooit mis, en heb je altijd voldoende schoonmaakmiddelen voor handen.

Voor ons is geen uitdaging te groot. De meeste voldoening halen wij uit het oplossen van de problemen van andere ondernemers. Je bent ervan verzekert dat wij pas weggaan als jouw probleem is opgelost.

Ondernemers worden van vieze geuren verlost door Van Es schoonmaakartikelen

Het beste middel tegen rooklucht

Dit middel is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft niet meer in de weer met allerlei geurkaarsen, luchtverfrissers of andere oplossingen (die niet werken). Je spuit dit middel heel eenvoudig in de ruimte die een rooklucht heeft. En binnen korte tijd is de rooklucht compleet verdwenen. Ontvang een vrijblijvende offerte, en verwijder die vieze rooklucht definitief

jaar ervaring

Tevreden klanten

Demonstraties gegeven

Ook voor uw bedrijf

Occasion dealer

Een veel voorkomend probleem van een occasion dealer is dat je een auto inruilt waar in gerookt is. Deze auto is moeilijk te verkopen, want niemand wil een auto die stinkt naar sigarettenrook. Er was nooit een goed middel te krijgen, die het probleem ook daadwerkelijk oplost.

Vanaf nu is die oplossing er wel

 • De rooklucht is snel uit de auto verwijdert
 • Potentiële klanten haken niet meer af door de vieze lucht in de auto
 • Je kunt een rokersauto makkelijker inruilen en met meer winst verkopen
Rooklucht uit de auto verwijderen

Woningstichting

Bij veel huurhuizen gebeurt het dat zodra de bewoners naar een andere woning verhuizen, er een rooklucht in het huis achterblijft. Vaak worden er veel middelen gebruikt om de rookstank weer uit het huis te krijgen, maar vaak te vergeefs. Vanaf nu is het verwijderen van een rooklucht uit huis geen probleem meer.

 • Bespaar op hoge schoonmaakkosten om rookgeur uit huis te verwijderen
 • Het huis wordt makkelijker weer verhuurd
 • Minder stress als een huurder de huur op zegt
Rooklucht door roken in huis

Bungalowpark

Voor veel bungalow verhuurparken zal dit herkenbaar zijn. Je hebt een bungalow verhuurt, en nadat de huurder er een tijdje in heeft gezeten ruikt de bungalow naar sigaretten rook. Deze lucht is er bijna niet uit te krijgen voordat de nieuwe huurders komen. Je wilt graag een snelle oplossing maar kon deze nooit vinden. Tot nu!

 • Snel weer een frisse bungalow voor nieuwe huurders
 • Minder schoonmaakkosten voor het verwijderen van een vieze rooklucht
 • Je klanten waarderen jouw bungalows door de frisse geur
Rookstank uit bungalow verwijdert

Camperverhuur

Je ziet steeds vaker dat campers gehuurd worden voor een korte vakantie. Veel huurders gaan anders met een gehuurde camper om dan dat ze met hun eigen spullen om zouden gaan. Er wordt veel in gerookt, en omdat het een kleine ruimte is, trekt het ook overal snel in. Het is jou taak om die rooklucht snel weer te verwijderen, maar dat is heel lastig. Tenminste dat denk je.

 • Geen sigaretten stank meer de camper
 • Huurders waarderen de schone en frisse lucht 
 • Klanten zijn sneller geneigd opnieuw te huren
 • Minder klachten van huurders door een rooklucht
Camper verhuur zonder rooklucht
Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben. Henk Scholten - Schadeherstel

Poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Wij hebben alles geprobeerd om de lucht te verwijderen, maar zonder restultaat.

Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es. Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt! Wim van Wijk - V&W auto's

Directie

Urinelucht verwijderen

Es rooklucht verwijderaar

 • Bent u klaar met die vieze rooklucht?
 • Wilt u snel weer een frisse geur?
 • Nooit meer last van uw vieze rookstank?

Ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

5 sterren product

Succes verzekerd!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze rookgeur af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de rooklucht afhelpt. Omdat wij 100% achter dit middel staan, krijg je van mij de garantie dat je na gebruik van dit middel van de rookstank verlost bent.

Succes verzekerd

Vanaf nu geen rooklucht meer?

Vraag een offerte aan!