Rooklucht uit auto verwijderen

Geur van rook snel uit de auto verwijderen

Je hebt een rooklucht in de auto maar het lukt niet om daar vanaf te komen. Veel occasiondealers hebben daar last van. Er wordt een auto ingeruild die je niet verkocht krijgt omdat er een rooklucht in de auto hangt. Om rooklucht uit de auto te verwijderen moet je de stinkende geur ‘neutraliseren’. Simpel gezegd houd dat in dat je een geur in de auto moet spuiten die de rooklucht neutraliseert. 

Tips die niet werken

Rookauto schoonmaken

Vaak hoor ik dat je een auto gewoon goed moet schoonmaken om van de rooklucht af te komen. Maar rooklucht is zo’n sterke geur, dat het overal intrekt. De auto goed schoonmaken zal dus niet helpen.

Anti rook spray auto

Anti rook spray in de auto spuiten wordt regelmatig als tip gegeven om van de rooklucht af te komen. Echter is dit niet een geur die neutraliseert, maar een frisse geur die de rooklucht tijdelijk wegneemt.

Zelf een ozon behandeling doen

Om van een rookgeur af te komen, kun je de auto een ozon behandeling geven. Vaak wordt dit zelf gedaan om kosten te besparen, maar in veel gevallen werkt het niet en blijf je de rookgeur ruiken.

Wat werkt wel

Rookgeur uit auto laten verwijderen

Om een rooklucht te verwijderen uit de auto kiezen veel occasiondealers ervoor om dit uit te besteden bij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Zo weten ze zeker dat de lucht niet meer in de auto aanwezig is het bedrijf klaar is. 

Een schoonmaak bedrijf trekt alles uit de kast om de auto rookvrij te maken. De auto wordt super grondig gereinigd, alle kunststof onderdelen worden met een speciaal middel ingewreven, matten worden schoongemaakt en de bekleding wordt ingesprayd. 

De prijs om dit te laten doen liegt er niet om. Zo’n behandeling van de auto kost je minimaal € 285,-. Voor een auto die heel erg stinkt ben je vaak nog veel meer kwijt. En dat terwijl het veel goedkoper kan, zonder dat het je heel veel moeite kost.

Rookgeur uit auto verwijderen
Frisse geur in de auto

Auto fris laten ruiken

Om een auto fris te laten ruiken wordt er vaak een luchtverfrisser van Ambi-pur opgehangen. En voor tijdelijk lukt het inderdaad om de rooklucht enigszins weg te krijgen. Maar als de luchtverfrisser is uitgewerkt, komt ook de stank weer terug.

Je vraagt je af, hoe kan ik mijn auto fris laten ruiken. Om je auto fris te laten ruiken, moet je ervoor zorgen dat de lucht verwijdert wordt. Een luchtverfrisser maskeert enkel de lucht tijdelijk. Dit komt omdat er een frisse geur over de stank heen gelegd wordt. Maar zodra lekkere lucht uitgewerkt is, komt de stank terug.

Je zult de geur dan moeten ‘neutraliseren’. Je legt dan geen frisse geur over de stank heen, maar bestrijd de geur simpelweg met zijn natuurlijk vijand. Als je dat doet, dan ben je definitief van de rooklucht verlost.

Elke geur heeft een natuurlijke vijand. Als je tegelijk aan beide geuren ruikt, dan zul je niets ruiken. De lucht van bijvoorbeeld chloor en vanille zijn natuurlijke vijanden. Als je in je ene neusgat een beetje chloor en in je andere neusgat een beetje vanille doet, zul je beide geuren niet ruiken.

Geur in auto neutraliseren

De geur in de auto neutraliseren klinkt ingewikkeld. Toch is dat het niet. Zoals hierboven al staat moet je de natuurlijke vijand vinden van de rooklucht om er af te kunnen komen. En als je die gevonden hebt, hoe moet je het dan gebruiken om de rooklucht te behandelen.

Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Er bestaat gewoon een middel die je er heel simpel vanaf helpt. Je sprayt het even flink in de auto (afhankelijk van de stank), je laat het even intrekken. Afhankelijk van de stank, merk je binnen 30 minuten al resultaat.

Om jou als occasiondealer te helpen, komen wij gratis bij één van jouw rookauto’s van de stank verwijderen. Wij demonstreren hoe je dit middel het beste kunt gebruiken en hoe je het snelst resultaat zult hebben.

Geur in de auto neutraliseren

Rooklucht uit auto verwijderen

Ik ga jou helpen om de rooklucht te verwijderen in de auto’s die je verkoopt. Omdat ik overtuigd ben van dit middel, kom ik het gratis bij jou demonstreren. Zo kun je met eigen neus ruiken dat stank door het roken verwijderd is.

Z
Aanvraag

Via onderstaande button vraag je een gratis demonstratie aan.

Demonstratie

Wij laten zien hoe makkelijk rooklucht verwijderd kan worden.

Geen stank meer

Er hangt geen rooklucht meer in de auto. Nu kun je hem verkopen.

Vraag nu direct je gratis demonstratie aan.