Hoe krijg je rooklucht uit auto

 

Bekijk de beste tips om rooklucht uit de auto te verwijderen

Met een anti rookspray kun je rooklucht in de auto neutraliseren. Laat het even intrekken zodat het goed zijn werk kan doen. Dankzij de natuurlijke middelen, worden geurmoleculen bij de bron afgebroken. Als de rokerslucht erg hardnekkig is dien je de behandeling nog een keer te herhalen.

Komt een auto terug uit de verhuur en hangt er een vieze rokerslucht in? Of krijg je een occasion aangeboden met een rooklucht in de auto? De kans is groot dat kopers hierover gaan vallen of de nieuwe klanten die een auto komen huren. Een rooklucht uit de auto verwijderen is de enige oplossing om een auto weer te gebruiken. Het enige nadeel is dat het vrij lastig is om de rooklucht uit de auto te verwijderen. Toch moet je op zoek gaan naar een oplossing om de lucht weg te krijgen. Als je een occasion wilt verkopen moet deze eigenlijk weer als nieuw ruiken. De nieuwe eigenaar wil natuurlijk geen auto met een stevige rooklucht erin.

Tips die helaas niet werken

Rookauto schoonmaken

Een rookauto schoonmaken biedt soms een tijdelijke oplossing tegen de stankoverlast. Helaas komt de rooklucht na een tijdje weer terug.

Ventilator hard laten blazen

Het heeft geen nut om de ventilator op vol vermogen te zetten. De geur is echt in de stof getrokken en gaat er niet meer zo makkelijk uit.

DIY ozonbehandeling

Een ozonbehandeling uitvoeren is vrij lastig en zal daardoor niet het juiste resultaat geven. Probeer dus vooral niet zelf een ozonbehandeling uit te voeren.

Wat werkt wel tegen rooklucht

Rookgeur uit auto laten verwijderen

Een oplossing die wel kan werken is een ozonbehandeling. We lieten al eerder weten dat het vrij lastig is om zo’n behandeling zelf uit te voeren. Ons advies is om een ozonbehandeling uit te besteden. Een professioneel bedrijf met ervaring behandeld de stof van je auto met ozon. Dit is eigenlijk Co2 waar met elektriciteit een extra zuurstofatoom wordt toegevoegd. Ozon is lastig op te wekken, maar heeft een sterk desinfecterend vermogen. Vieze geurtjes kunnen hierdoor diep uit de poriën van de stof verwijderd worden.

Helaas is een ozonbehandeling een vrij dure oplossing bij een rokerslucht. Een behandeling door een professioneel bedrijf kost minimaal € 285. Daar komt nog eens bij dat je geen garantie krijgt dat de geur echt weg is. Het gebeurt helaas regelmatig dat na een paar maanden de rokersgeur weer opduikt. Je hebt hier dan € 285 voor betaalt terwijl het effect slechts tijdelijk was.

Rookgeur uit auto verwijderen
Frisse geur in de auto

Luchtverfrisser ophangen in de auto

Natuurlijk kun je een luchtverfrisser ophangen in de auto. Alleen wordt de lucht hierdoor slechts tijdelijk gemaskeerd. Het is geen definitieve oplossing voor het probleem. De kans is groot dat de lucht weer terug komt, zodra de luchtverfrisser uitgewerkt is.

Het komt ook voor dat je voorin geen last meer van de lucht hebt, maar je achterin gewoon de rokerslucht nog ruikt. Dit komt doordat je het probleem niet tot in de poriën van de stof aanpakt. Je hangt enkel een luchtverfrisser op en dit zorgt niet voor een definitieve oplossing voor het probleem.

We kunnen je garanderen dat de rokerslucht weer terugkomt, zodra de luchtverfrisser uitgewerkt is. Natuurlijk wil je geen tijdelijke oplossing voor het probleem en dit betekent dat je op zoek moet gaan naar een alternatief.

Gelukkig zijn er ook voor de auto alternatieven om de rokerslucht uit de auto te krijgen. Bij van Es schoonmaakmiddelen hebben uiteraard we een effectieve oplossing om de lucht eruit te krijgen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Anti rookspray voor de auto

Wil je gegarandeerd de rooklucht uit de auto verwijderen? De oplossing bij van Es schoonmaakmiddelen is een anti rookspray voor de auto. Met de spray haal je gegarandeerd de rooklucht uit de auto.

De spray kan direct op de bekleding van de auto aangebracht worden. Hiermee wordt de geur geneutraliseerd en trekt de rooklucht er binnen een half uur al uit. Het effect van de anti rookspray is zelfs groter, dan een dure ozonbehandeling.

Een extra voordeel is dat je de behandeling eenvoudig zelf kan uitvoeren. Dit is een groot verschil met de dure ozonbehandeling, waarbij je echt een extern bedrijf moet inschakelen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Rookgeur uit auto verwijderen
Frisse geur in de auto

Neutraliseer de geur in de bekleding

De aanslag van nicotine trekt echt diep tot in de poriën van je bekleding. Hierbij moet je niet alleen denken aan je stoelen, maar ook het stoffen dak en de matten in de auto. De rookstank zit echt overal, vergeet ook vooral je eigen kleding niet.

Met een anti rookspray kan je de geur neutraliseren. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke middelen. Het is dus geen chemische troep die de stank neutraliseert. Dit maakt de spray gezonder in gebruik, dan chemische alternatieven. Daarbij beschadig je ook de bekleding niet door de spray erop te spuiten. Je kan dus met een gerust hart zelf je eigen auto behandelen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben. Henk Scholten - Schadeherstel

Poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Wij hebben alles geprobeerd om de lucht te verwijderen, maar zonder restultaat.

Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es. Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt! Wim van Wijk - V&W auto's

Directie

Geur in auto neutraliseren

Dankzij de hulp van de anti rookspray is binnen een half uur de rookstank volledig verdwenen. Het is dé oplossing om de stank te verwijderen. Als de rokerslucht erg hardnekkig is dien je de behandeling nog wel één keer te herhalen. Het zou kunnen dat je bepaalde punten bent vergeten in te sprayen. Of dat je extra spray nodig hebt om de lucht weg te werken. Daarna merk je dat de rooklucht blijvend weg is, dankzij onze neutralisatie spray.

Een behandeling die je ook nog eens eenvoudig zelf kan uitvoeren

Geur in de auto neutraliseren

In 3 stappen:

Rooklucht uit de auto verwijderen

Wil je graag de rookoverlast in je eigen auto neutraliseren? Bestel vandaag nog je eigen rook neutralisatie spray. Binnen een half uur is met onze spray de stank verdwenen. Dankzij, de anti rook spray gaat je auto weer heerlijk fris ruiken. Dit gebeurt ook nog eens zonder schadelijke stoffen.

Onze spray maskeert als één van de weinige niet de geur, maar pakt echt de geurmoleculen aan. Dit is het verschil tussen een standaard geurspray en onze anti rook spray. De stank keert hierdoor ook echt niet meer terug. Het is de perfecte oplossing om een rookgeur uit je auto te verwijderen. Uiteraard kan je zelf het verschil ervaren tussen onze anti rookspray en andere geur verwijderende sprays.

Via onze website kan je direct een offerte aanvragen voor je eigen anti rookspray. Je ontvangt een offerte op maat nadat je het contactformulier ingevuld hebt.

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvangt een offerte op maat.

Geurverwijderaar insprayen

Je sprayt de geurverwijderaar op een willekeurige plek in de auto.

Geen stank meer

Binnen een half uur ervaar je het verschil en ben je van de stank verlost.

Ontvang vrijblijvend aanbod!