Rooklucht uit kleding verwijderen

Rooklucht uit kleding zonder te wassen

Rooklucht die in je kleding getrokken is, een probleem wat ik vaak tegenkom. Ik krijg vaak de vraag, hoe kan ik de rooklucht verwijderen uit mijn kleding krijgen zonder dat ik alles moet wassen. Bij het horen van de vraag zou je wellicht in eerst instantie denken dat het niet kan.

Maar het is zeker mogelijk om de rooklucht uit je kleding te verwijderen zonder dat je de kleding hoeft te wassen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je zorgen dat je de juiste middelen tot je beschikking hebt. Dan is het verwijderen van rooklucht in kleding eigenlijk maar heel simpel!

Waar rooklucht in trekt

Rooklucht uit kleding

Rooklucht trekt heel makkelijk in kleding zoals broeken, jurken en truien. Dit komt doordat de stof waar het van gemaakt is, een open structuur heeft. Die neemt daardoor heel makkelijk de rookstank op.

Rooklucht uit jas

Niet alleen in gewone kleding, maar ook in leren of stoffen jassen wordt de rooklucht makkelijk opgenomen. Sterker nog, als de rooklucht in een leren jas is getrokken, is het lastiger te verwijderen dan bij stof.

Rooklucht uit schoenen

Daarnaast ruik je ook vaak de rooklucht in schoenen. Dat zal niet direct komen door een sigaret, maar als je bij een brand kijkt, trekt de rooklucht ook heel makkelijk in je schoenen.

Hoe kom je aan rooklucht in kleding?

Als je last hebt van rooklucht in kleding, wil je daar natuurlijk snel vanaf. Daarom is het ook goed ook goed om vooraf even te kijken wat de oorzaken zijn van rooklucht in kleding. Als je dit weet, kun je je dat in het vervolg voorkomen.

Veel mensen denken dat je een rookgeur in kleding krijgt doordat je in een afgesloten ruimte rookt, maar dat is lang niet altijd zo. Er zijn ook vele andere oorzaken waardoor er een rooklucht in je kleding trekt.

De meeste voorkomende oorzaken van rooklucht in kleding:

Dit zijn de meeste voorkomende oorzaken van rooklucht in kleding. Als je hier vandaan blijft, voorkom je dat er een nare rookgeur in jouw kleding trekt.

Brandende takken

Anti rook luchtverfrisser

Een geurneutralisatie spray tegen rooklucht, wordt ook wel anti rook luchtverfrisser of anti rookspray genoemd. Met al deze benamingen wordt hetzelfde product bedoeld. Een spuitbus die de rooklucht uit kleding verwijderd en zorgt dat alles weer fris ruikt.

Gebruik Van Es anti rookspray, en je bent ervan verzekerd dat je definitief van de rooklucht uit jouw kleding bent verlost.

Anti rook luchtverfrisser
Rooklucht uit kleding zonder wassen

Geur uit kleding zonder wassen

Om de rooklucht uit de kleding te verwijderen zonder dat je dit helemaal moet wassen, moet je zorgen dat je over de juiste materialen beschikt. Dan is het verwijderen van deze stank eigenlijk maar kinderspel.

Rooklucht uit kleding verwijderen kun je in 1 stap doen. Je schaft een goede geurneutralisatie spray aan. Je sprayt de stinkende kleding even in, en laat het middel een half uurtje intrekken.

Als je na een half uur aan je kleding ruikt, zul je merken dat de lucht totaal verdwenen is. Er is geen spoortje meer te bekennen van de rooklucht die er eerder in hing. Het handige van dit middel is dat het niet alleen voor gewone kleding werkt, maar ook voor meubels.

Het beste middel wat je hier voor kunt gebruiken, ben ik een paar maanden geleden tegengekomen toen ik gesprek was met één van mijn leveranciers. Met dit middel ben je gegarandeerd van de rooklucht verlost.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over onze geurverwijderaar vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij Van Es schoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede

Ik kan niet anders spreken van ‘HET WERKT ECHT’ tegen de rook in de auto. Ik heb maar een tweede hands auto gekocht van 2008, was een behoorlijke stevige roker.

Stink rook lucht is echt weg!! Kennis van mij heeft een auto bedrijf, hij had het over ozon behandelingen, stoelen eruit halen, diepstomen, enz. Maar ik ga dit product aan hem adviseren!

Stanley Mac Gillavry

Particulier

Urinelucht verwijderen

Es Rook fris

  • Bent u klaar met die vieze rooklucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze rookstank?
Bestel direct een spuitbus Rook fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de rooklucht verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service