Rooklucht uit huis verwijderen

Geen rooklucht meer in huis door geurneutralisatie

Stel je verhuurt een huis of bungalow en na oplevering hangt er een vieze rookgeur in huis. Een volgende huurder zal het natuurlijk niet accepteren dat het stinkt, daarom moet je snel van de geur af. Omdat een rooklucht een hele sterke en indringende lucht is, trekt ie al snel in het meubilair, waardoor het moeilijker is om de lucht te verwijderen.

In dit artikel lees je meer hoe je ervoor kunt zorgen dat je de lucht op een makkelijke manier weer uit je huis of bungalow kunt verwijderen. De nieuwe huurder zal niet merken dat er ooit in huis is gerookt.

Oorzaken van rooklucht in huis

Rooklucht in meubels

Rooklucht die in huis hangt komt vaak doordat de geur in de meubels zijn getrokken zoals stoffen banken.

Rooklucht in kleding

Rook gaat overal heen, dus niet alleen in meubels maar het trekt ook heel makkelijk in kleding.

Rooklucht in gordijnen

Stoffen gordijnen hebben een open structuur. Hierdoor trekken geuren er snel in en blijft dit lang hangen.

Zo kom je er af

Lucht het huis

Om van een rooklucht af te komen, kun je het best beginnen om eerst even alles goed te luchten. Een groot gedeelte van de rooklucht krijg je hiermee al weg. Een ander bijkomend voordeel is dat de ‘oppervlakkige’ lucht nu ook verdwenen.

Doordat de oppervlakkige rookgeur verdwenen is kun je makkelijk zoeken waar de lucht daadwerkelijk ingetrokken is. Zo kun je heel gericht de rooklucht die in bijvoorbeeld meubels, gordijnen of muren is getrokken verwijderen.

Laat het huis goed lucht om rooklucht te verwijderen
Met een goede schoonmaakbeurt kun je rooklucht verwijderen

Algehele schoonmaakbeurt

Nadat je het huis of bungalow goed gelucht hebt, kun je beginnen om alles eens goed schoon te maken. Alles wat in huis staat kan de rooklucht intrekken. Vergeet dus niks schoon te maken.

Tijdens het schoonmaken moet je vooral alle losse spullen niet vergeten. Over alles wat in de rookkamer staat, moet je een doekje halen zoals bijvoorbeeld de schemerlampen, kaarsenstandaards en de klokken.

Vergeet vooral ook niet de boeken mee te nemen, want zelfs in papier kan een rooklucht trekken. Neem de buitenkant van de boeken goed af, en zet ze daarna op de tocht zodat ze goed kunnen luchten.

Verf de muren

Als er in huis flink gerookt is dan kun je er vanuit gaan dat de lucht ook in de muren is getrokken. En zie de lucht er dan nog maar is goed uit te halen, dat wordt een heel karwei.

Een makkelijke manier is om dat de muren ‘even’ opnieuw te verven. Je isoleert daarmee de rookgeur waardoor je die niet meer ruikt. Echter naar verloop van tijd kan het zijn dat de lucht terug komt.

Rooklucht trekt in muren, verf ze daarom opnieuw
Alle stoffen spullen wassen om rooklucht te verwijderen

Was alle stoffen spullen

Alle stoffen spullen die je in huis hebt staan moet je goed wassen. Zo kun je de rooklucht die daarin is getrokken verwijderen.

Heb je een stoffen bank? Dat is natuurlijk lastig om die te wassen, maar wellicht kun je wel de bekleding er af halen om die te wassen. Zo kun je toch de rooklucht uit stoffen meubels wassen.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over onze geurverwijderaar vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij Van Es schoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede

Ik kan niet anders spreken van ‘HET WERKT ECHT’ tegen de rook in de auto. Ik heb maar een tweede hands auto gekocht van 2008, was een behoorlijke stevige roker.

Stink rook lucht is echt weg!! Kennis van mij heeft een auto bedrijf, hij had het over ozon behandelingen, stoelen eruit halen, diepstomen, enz. Maar ik ga dit product aan hem adviseren!

Stanley Mac Gillavry

Particulier

Urinelucht verwijderen

Es Anti-tabak

  • Bent u klaar met die vieze rooklucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze rookstank?
Bestel direct een dispenser Anti-tabak of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de rooklucht verlost bent.

 300,00

5 sterren product

Geur in huis neutraliseren

Ik heb nog één hele goed tip. Als je deze tip volgt zijn alle andere tips overbodig geworden. Je bent binnen korte tijd van de rooklucht verlost en zal ook niet meer terug komen.

Hier komt ie: de beste tip van allemaal is om de rooklucht in huis te neutraliseren. Je gebruikt hiervoor een geurneutralisatie spray, die je in de ruimte spuit waar het naar rook stinkt. Laat dit even intrekken zodat het goed zijn werk kan doen.

Na ongeveer een half uur zul je al een flink verschil merken met daarvoor. De rooklucht is voor een heel groot deel al verdwenen. Alleen in de hardnekkige plekken kan het nog naar rook stinken, als het bijvoorbeeld in de muur getrokken is.

Voor die plekken waar je het nog steeds ruikt, zoals muren waar het ingetrokken is, moet je de spray nog een aantal x in de ruimte spuiten. Omdat het natuurlijk ook in de muur moet trekken kan dit wat langer duren.

Je vraagt je nu af welk middel je daar het beste voor kunt gebruiken. Ik heb dit middel gevonden. Het zorgt ervoor dat jij heel snel van de rooklucht verlost bent. Zo kun je jouw bungalow of huis weer makkelijk verhuren.

Lees hieronder hoe ik je help om definitief van de rooklucht af te komen.

Geur in de auto neutraliseren
Urinelucht verwijderen

Es Anti-tabak

  • Bent u klaar met die vieze rooklucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze rookstank?
Bestel direct een dispenser Anti-tabak of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de rooklucht verlost bent.

 300,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

In 3 stappen:

Rooklucht uit huis krijgen

Rooklucht uit huis krijgen, voor veel mensen een lastig karwei. Maar als je de juiste middelen gebruikt kun je er zó simpel vanaf komen. Je hoeft niet allemaal ingewikkelde acties uit te voeren, maar je spuit gewoon een spray in de ruimte waar de geur hangt. Het middel wat je daarvoor moet gebruiken is een geurverwijderaar.

Met de geurverwijderaar van mij ben je gegarandeerd van de stank verlost. Omdat dit middel de geur neutraliseert en niet slechts maskeert, zal de stank ook niet meer terug komen. Binnen een half uur ervaar je al het verschil.

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvang een offerte op maat.

Middel insprayen

Je sprayt dit middel op een willekeurige plek in huis.

Geen stank meer

Binnen een half uur ervaar je het verschil en ben je van de stank verlost.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service