Hoe krijg je rooklucht uit meubels

Tips voor rooklucht verwijderen uit meubels

Je verhuurt regelmatig je vakantiewoning aan toeristen en ondanks het rookverbod blijkt er toch gerookt te zijn. Dit is helaas een geur die niet snel je vakantiewoning uitgaat. De kans is groot dat de rooklucht je meubels ingetrokken is. Helaas keert de lucht ook elke keer weer terug ondanks dat je de ramen opengezet hebt. Of je hebt net een tweedehands bankstel gekocht en hier blijkt op gerookt te zijn. Een rooklucht krijg je slecht uit stoffen meubels en dit maakt het extra vervelend als je er stankoverlast door ervaart.

Van Es schoonmaakartikelen kan je helpen om de rooklucht definitief uit je meubels te krijgen.

Meest voorkomende meubels met rooklucht

Rooklucht in stoffen bank

Rooklucht is een vrij sterke indringende geur. Hierdoor komt de stankoverlast regelmatig terug. Je wilt graag van de geur af en gelukkig kunnen wij je hierbij helpen.

Rooklucht in lederen bank

De vieze rooklucht kan ook in een lederen bank intrekken. De geur trekt vaak in de vezels van de stof, net zoals in kleding, en komt telkens weer opnieuw opzetten.

Rooklucht in houten meubels

Zelfs in de structuur van hout kan de rooklucht intrekken. Het is helaas niet mogelijk om de houten bank even in de wasmachine te doen.

Zo kom je er af

Meubels luchten

Als je rooklucht in meubels hebt zitten is het belangrijk om de meubels eerst te laten luchten. Je kan zo de ergste stank eruit halen. Dit doe je door de meubels buiten te zetten. Laat de meubels minimaal een dag buiten staan, zodat de rooklucht er goed uit kan trekken.

Het kan vooral goed zijn om de meubels in de wind te zetten. Dit verwijderd de ergste geur, maar helaas niet alle geurtjes die tot in het houten frame van je meubels getrokken zijn. Ondanks dat deze methode niet afdoende is het wel een begin om je meubels schoon te maken

Laat het huis goed lucht om rooklucht te verwijderen
Met een goede schoonmaakbeurt kun je rooklucht verwijderen

Verwijderbare hoezen wassen

Zitten er verwijderbare stoffen hoezen op je bankstel? Dan is het slim om deze te verwijderen en in de wasmachine te doen. De vieze rooklucht is meestal diep in de stof getrokken. Maar gelukkig is de lucht wel te verwijderen door de hoes in de wasmachine te doen.

Het is de eerste stap om de stof weer vrij van vieze luchtjes te krijgen. Met de juiste reinigingsmiddelen krijg je weer een frisse stof terug. Zelfs als er jarenlang op de meubels gerookt is en de vieze lucht erin getrokken is. Met de juiste schoonmaakmiddelen krijgt zelfs van Es ze weer schoon.

Baking soda

Helaas heeft niet elk bankstel een verwijderbare hoes die je eraf kan ritsen. Een oplossing om je bankstel toch weer vrij van rooklucht te krijgen is door baking soda erop te strooien. Je strooit dit rechtstreeks op de stof en laat het 1 uur intrekken.

Daarna veeg je de baking soda weg en is de lucht in de soda getrokken. De vieze rook geur is verdwenen, zonder dat het je veel moeite hebt gekost. Het is een handige schoonmaaktip die van Es schoonmaakmiddelen je graag meegeeft.

Rooklucht trekt in muren, verf ze daarom opnieuw
Alle stoffen spullen wassen om rooklucht te verwijderen

Sopje van groene zeep

Is de baking soda helaas niet voldoende? Een goede schoonmaakbeurt van de stof kan de oplossing bieden. Groene zeep trekt zich goed in de stof en verspreid een lekkere frisse geur. Met groene zeep kan je een sopje aanmaken en de stof goed schoonmaken.

Al snel merk je een zichtbaar resultaat. Je bankstel ruikt niet alleen lekker, maar verspreidt ook een lekkere frisse geur. Er is maar weinig wat je er niet uit krijgt met groene zeep. Dit schoonmaakmiddel hoort thuis bij je standaard schoonmaakmiddelen assortiment.

Rookgeur neutraliseren

Helaas is alleen het schoonmaken van meubels vaak niet voldoende. In het begin is de stank eruit. Je hebt nu een tijdje geen last meer van de vieze rooklucht. Het enige nadeel is dat de rooklucht echt diep in de vezels zit. Na verloop van tijd ruik je ineens toch weer de vieze rooklucht.

Dé oplossing om dit te voorkomen is door de geur te neutraliseren. Dit doe je nadat je eventueel je meubels gelucht hebt. Je kan met de hulp van een spuitbus direct de stank verwijderen en de geur neutraliseren.

Maak gebruik van geur neutraliserende spray

Om de geur te neutraliseren kan je onze spray gebruiken. Spray hiermee de bank goed in en eventueel ook de muren waar gerookt is. Laat de spray goed intrekken en binnen een half uur merkt u een groot verschil. Blijft de geur wel nog een beetje hangen? Bijvoorbeeld vanwege hardnekkige nicotine plekken?

Dan kan je de spray een paar keer herhalen. Kijk ook goed of het echt alleen het bankstel is waar de rookgeur vanaf komt. Soms moet je de stank verwijderen uit de muren en andere accessoires. Dit kan je doen door hier de spray een paar keer op te sprayen. Uit ervaring weten we dat het bij muren iets vaker moet voor de spray de rookgeur echt kan neutraliseren.

Geur in de auto neutraliseren

Ontvang je eigen geur neutralisatie spray

Wil je geen last meer van een rookgeur in je vakantiewoning of wil je van de vieze luchtjes in je tweedehands bankstel af? De neutralisatie spray van Es schoonmaakmiddelen is de ideale oplossing. Ontvang vrijblijvend een offerte voor deze anti-rookspray en probeer het zelf. Je merkt al snel dat vieze geurtjes al snel verdwenen zijn. Binnen een half uur merk je al een verschil met onze neutralisatie spray. Dit is de ideale oplossing bij stankoverlast.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over onze geurverwijderaar vertellen

Eindelijk een product gevonden dat werkt tegen rooklucht & hondenlucht. Altijd heel erg lastig om die lucht uit auto’s te krijgen. Ozon is ook niet de oplossing, dat helpt alleen tijdelijk.

Ik ben aangenaam verrast door dit middel kan het iedereen aanraden die deze problemen hebben

Henk Scholten

Schadeherstel - poetsafdeling

Onlangs een auto ingeruild waar stevig in gerookt was. Hierover kwam ik in gesprek met Kees van Es.

Hij raadde mij de geurneutralisator welke hij in het assortiment heeft. Dit spul werkt echt! Een paar spuitjes in het interieur, en het is niet meer te ruiken. Kees bedankt!

Wim van Wijk

Directie, V&W auto's

Afgelopen week na een smeulende brand in onze sauna is een hele nare brand en rooklucht ontstaan. We hebben van alles geprobeerd, maar niet hielp.

Via Google bij Van Es schoonmaakartikelen uitgekomen en daar heb ik de Spray tegen brandlucht besteld die wel werkte! Alle nare geuren zijn verdwenen!

Simone de Goede

Ik kan niet anders spreken van ‘HET WERKT ECHT’ tegen de rook in de auto. Ik heb maar een tweede hands auto gekocht van 2008, was een behoorlijke stevige roker.

Stink rook lucht is echt weg!! Kennis van mij heeft een auto bedrijf, hij had het over ozon behandelingen, stoelen eruit halen, diepstomen, enz. Maar ik ga dit product aan hem adviseren!

Stanley Mac Gillavry

Particulier

Urinelucht verwijderen

Es Rook fris

  • Bent u klaar met die vieze rooklucht?
  • Wilt u snel weer een frisse geur?
  • Nooit meer last van uw vieze rookstank?
Bestel direct een spuitbus Rook fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de rooklucht verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

Zonder gedoe:

Rooklucht uit meubels Verwijderen

Wil je graag een rooklucht verwijderen uit je bankstel, woning of auto? Onze geurneutralisatie spray is de ideale oplossing om voor goed van de stank verlost te zijn. Je hoeft niet meer zelf hard aan de slag om de geur uit je meubels te verwijderen. Daarbij hoef je ook geen middeltjes meer te gebruiken die veel geld kosten en geen oplossing bieden.

Met onze geurneutralisatie spray kan je voor goed afscheid nemen van de stankoverlast door rokers. Wij zorgen ervoor dat de rooklucht nu echt definitief verwijderd wordt. We verkopen dus geen middeltjes die tijdelijk de rooklucht weghalen. Door de behandeling een paar keer te herhalen weet je zeker dat de rooklucht definitief verdwenen is. Zelfs als de rooklucht jarenlang in de stof getrokken is kan onze spray de lucht verwijderen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is onze geurneutralisatie spray.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor je eigen geurneutralisatie spray en verwijder definitief de rooklucht uit je bankstel of meubels

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvang een aanbod op maat.

Middel insprayen

Spray dit middel op een willekeurige plek in de meubels.

Geen stank meer

Binnen een half uur ervaar je het verschil en ben je van de stank verlost.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service