Urinelucht verwijderen

Nooit meer last van urinelucht op het toilet

Snel van de urinelucht verlost

De toiletten zijn een belangrijk onderdeel van jouw organisatie. Als er  een urine lucht hangt, zal het toiletbezoek als onprettig worden ervaren.

In veel organisaties is een fris ruikend toilet geen vanzelfsprekendheid. Er hangt vaak een vieze urinelucht die het toiletbezoek zelfs zeer onaangenaam maakt. En niet alleen voor jou, maar ook voor een andere bezoeker, klant, gast of patiënt.

Al vijf jaar is het ons doel om zorg te dragen voor schone ruimtes binnen verschillende organisatie. Met super handige en makkelijk te gebruiken middelen, wordt schoonmaken voor een feest. Ook voor urinestank op het toilet hebben we een hele eenvoudige oplossing.

Nadat je dit gelezen heeft, behoort een vervelende geur op het toilet tot het verleden. Je denkt nu dat het heel veel moeite kost om de geur van urine van uw toilet te verwijderen, maar dat is het niet! Het is zelfs heel eenvoudig om het gerealiseerd te krijgen.

Urinelucht snel verwijderen met het wondermiddel van Van Es schoonmaakartikelen

Hét middel tegen urinelucht

Er is een middel die ervoor zorgt dat je snel en effectief van de urinelucht op het toilet verlost bent. Door dit middel te gebruiken, zul je nooit meer last hebben van een vieze urine lucht op het toilet. Je merkt nadat je dit hebt ingespoten direct dat de lucht urinelucht minder is. Iedere keer dat je nu het toilet bezoekt, zul je merken dat er een frisse geur hangt. De ergernis van een stinkend toilet is nu voorgoed voorbij.

Omdat het probleem met urinelucht in oa. zorghuizen, ziekenhuizen, scholen en restaurants het grootst is. Maar daarentegen de mogelijkheid om de urinelucht goed weg te werken er vaak niet is, kom ik eenmalig langs om te laten zien hoe je heel makkelijk de urinegeur kunt verwijderen. Ontvang een vrijblijvende offerte voor hét allerbeste middel om urinelucht te verwijderen/neutraliseren.

jaar ervaring

Tevreden klanten

Demonstraties gegeven

Zo werkt het:

Eenvoudig in gebruik

Deze urinelucht verwijderaar is zeer eenvoudig te gebruiken. Je spuit het middel in de ruimte waar het stinkt. Je zult al direct merken dat de lucht afneemt. Als je een half uurtje later nog eens ruikt, zul je merken dat alle urinelucht is verdwenen.

 • Kenmerkt zich door eenvoud
 • Zeer krachtig in gebruik
 • Hét middel tegen urinelucht
Een schoon toilet voor ouderen

Geen schadelijke stoffen

Deze spuitbus is puur en alleen opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Er worden geen extra (chemische) middelen aan toegevoegd. Hierdoor zal het niet alleen de urinelucht makkelijk verwijderen, maar heeft het ook geen nadelige gevolgen voor ons milieu.

 • Alleen natuurlijke middelen
 • Er komen geen giftige chemicaliën in de natuur
 • Geen urinelucht meer en toch een schoon milieu
Fris school toilet

Ziekenhuis

Het is voor het vertrouwen van de patiënten belangrijk dat ze weten dat uw hygiëne op orde is. Als ze dan op een toilet komen die stinkt naar urine, zullen ze minder vertrouwen op de algemene frisheid van uw ziekenhuis.

 • Door de frisse geur straalt u een schoon ziekenhuis uit
 • Minder vertrouwen bij patiënten
 • Hogere kosten voor toilet reiniging
Frisse lucht op het toilet van een ziekenhuis

Hotel

Het is voor uw gast ondenkbaar om een stinkend toilet op de kamer te hebben. Toch gebeurd het heel vaak dat een toilet niet fris ruikt, ondanks dat hij net is schoongemaakt. Uw gast vindt dit erg smerig, en zal ook niet snel meer terug komen.

 • Voorkom dat gasten niet meer terug willen komen
 • Een tevreden gast zal uw hotel aanbevelen
 • Geen klagende gasten meer aan uw receptie door stank in de kamer
 • Minder stress bij uw personeel
Fris toilet in Hotelkamer

Station

Een toilet op het station is een grote ergernis voor gebruikers van de trein, de bus of de tram. Er hangt altijd een ontzettend vieze urinegeur, waardoor je liever niet naar de wc gaat op het station. Ook in de liften hangt altijd een urine lucht, wat heel onvriendelijk is mensen die daar niet zonder kunnen.

 • Reizigers zitten altijd op een fris ruikend toilet
 • Geen vieze urinegeur meer in de liften
 • Tevreden reizigers door fris ruikende toiletten
Geen last van urine lucht op stations wc
Urinelucht verwijderen

Es Urinelucht verwijderaar

 • Wil je nooit meer een vieze urinelucht in het toilet?
 • Wil je makkelijk van uw vieze lucht in de wc af?
 • Nooit meer schamen voor je bezoek op het toilet?
Bestel direct een spuitbus Urine fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

Wil je ook een fris toilet?

Ontvang een offerte!