Dieren urinegeur verwijderen

Effectief de geur van dierenurine verwijderen

In een dierenasiel doen honden en katten vaak hun behoeftes in hun eigen hok. De hokken zijn meestal gemaakt van beton. Dit maakt het lastig om urine en uitwerpselen op te ruimen. Als er vloerbedekking ligt trekt urine zelfs volledig in de stof. Na een grondige schoonmaakbeurt blijf je dierenurine ruiken. Dit komt doordat de geurmoleculen volledig in het beton trekken. Er blijft hierdoor constant een vieze lucht hangen. Dit is natuurlijk niet fijn voor eventuele nieuwe baasjes die bij het diertje komen kijken. Maar er zijn ook hygiënische redenen waarom je de lucht graag weg wilt hebben.

Maar hoe ga je een dierenurinegeur verwijderen? De kans is groot dat je zelf al echt van alles geprobeerd hebt. Maar tot nu toe is het nog geen succes geweest om de geur definitief weg te krijgen. De kans is groot dat de geur echt in het beton getrokken is en dit maakt het lastig om de stank nog weg te krijgen.

Gelukkig hebben we bij van Es schoonmaakartikelen wel een oplossing voor een dierenurinegeur.

Katten urinegeur

Helaas kan er rond een kattenbak een flinke kattenurinegeur hangen. Bijvoorbeeld als de kat naast de bak plast of de bak lekt. Een kattenurinegeur zorgt direct voor een indringende stank.

Honden urinegeur

In een dierenasiel blijft de geur van honden urine vaak lang hangen. Dit is niet alleen vervelend, maar kan ook flink wat stank veroorzaken. Vooral als de geur in het beton getrokken is.

Muizen urinegeur

Door muizenoverlast kan er op zolder of in de kelder een muizen urinegeur hangen. Dit is een sterke lucht waar je graag vanaf wilt en hier kunnen wij je bij helpen.

Katten urinegeur verwijderen

In een dierenasiel worden er meestal meerdere katten bij elkaar gehouden. Sommige katten hebben incontinentie problemen of weten niet goed waar ze hun behoefte moeten doen. De kattenurine veroorzaakt een enorme stankoverlast in het dierenasiel. Vooral als er meerdere katten tegelijk hun behoefte doen of zelfs op meubels plassen.

De geur trekt echt overal in en zelfs in het beton waar de katten verblijven. Dit maakt het vrij lastig om de geur echt goed weg te krijgen. Vooral als de katten ook nog op meubels hun behoefte doen. De kattenurine trekt helemaal in de stof van de meubels zelfs als het leer is.

Bij van Es schoonmaakartikelen kunnen we helpen om de kattenurinegeur te verwijderen. We hebben speciale geur neutralisatie spray. Deze spray kan je zelfs op beton gebruiken om de geur weg te halen. Het is de ideale oplossing om de kattenurinegeur te verwijderen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

poes licht op het gras te plassen
Urinelucht verwijderen

Es Urinelucht verwijderaar

  • Wil je nooit meer een vieze urinelucht in het toilet?
  • Wil je makkelijk van uw vieze lucht in de wc af?
  • Nooit meer schamen voor je bezoek op het toilet?
Bestel direct een spuitbus Urine fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

 21,00

5 sterren product
Hond ligt lekker op een kleed

Urinegeur hond verwijderen

Jonge honden moeten nog getraind worden om hun behoefte buiten te doen. In het begin gaat dit nog vaak mis. Als je er niet op tijd bij bent trekt de geur van urine direct in je vloerbekleding. Dit kan zelfs in laminaat trekken.

Het gebeurt zelfs dat als het plasje even blijft liggen de urinegeur in het beton trekt. In zo’n situatie kan je blijven schoonmaken, maar keert de geur telkens weer terug. We zien dit overigens niet alleen in huis, maar ook op het terras. Als de hond telkens z’n behoefte op het terras doet gaat dit op ten duur ruiken. De urinegeur is in de tegels van het terras getrokken.

Gelukkig hebben wij de oplossing om een hondenurinegeur te verwijderen. Met onze speciale neutralisatie spray is de honden urinegeur binnen een half uur verdwenen. Dit is dé oplossing om weer een schoon en fris terras te krijgen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Muizen urinestank verwijderen

Het duurt soms lang voordat je door hebt dat je last hebt van muizen in huis. Doordat het vrij lang duurt hebben de muizen vaak al overal hun behoefte gedaan. Op ten duur begint dit enorm te ruiken. De urine is in het beton getrokken en kan soms door het complete huis stankoverlast veroorzaken.

Het is soms lastig om de plek van de urine te vinden. Als je de plek gevonden hebt kan je de ruimte grondig schoonmaken. Helaas merk je daarna nog steeds dat de geur bij warm weer omhoog komt zetten. Dit is niet alleen vervelend, maar ook slecht voor de hygiëne.

Gelukkig kunnen wij met onze geur neutralisatie spray zelfs de meest lastige urineplekken verwijderen. We zorgen ervoor dat de geur van muizenurine voor goed verdwenen is. Binnen een half uur ben je van de stak verlost met onze speciale neutralisatie spray. Je kan de spray bestellen via onze website.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Muis op een tafel

Urinegeur verwijderaar voor dieren

Wil je gegarandeerd van een vieze urinegeur verlost zijn? Met onze neutralisatie spray zorgen we ervoor dat vieze geurtjes professioneel verwijderd worden. Binnen een half uur ervaar je geen urineoverlast meer. Het maakt hierbij niet uit of de urine van muizen, katten of honden is.

Met onze neutralisatie spray worden de geurtjes direct verwijderd. De spray trekt tot diep in de geurmoleculen. Met als resultaat dat de geurtjes echt verdwijnen.

Ze worden dus niet gemaskeerd zoals bij andere geursprays. Het werkt echt tot diep in de moleculen door en verwijderd zo stankoverlast. Je bent zo echt van de urinegeur verlost.

poes licht op het gras te plassen
Hond ligt lekker op een kleed

Op een natuurlijke manier urinelucht verwijderen

Als je de geur neutralisatie spray in een dierenasiel gebruikt wil je niet dat dit schadelijk is voor de bewoners van het asiel. Onze geur neutralisatie spray is op basis van natuurlijke middelen. Er zitten dus geen chemische bestandsdelen in verwerkt. Op natuurlijke wijze wordt de geur tot in de vezels verwijderd.

Binnen een half uur is de geur geneutraliseerd en ruikt het weer lekker fris. De geur neutralisatie spray is vrijwel overal te gebruiken en verwijderd een doordringende urinegeur. Je kan met de spray zelfs de urinegeur uit beton halen. Dit is ideaal bij het schoonmaken van de hokken in het asiel.

Dieren urinegeur verwijderen

Binnen een half uur kan je verlost zijn van een dieren urinegeur. Het enige wat je hoeft te doen is de plek even grondig schoonmaken. Door schoon te maken verwijder je eventuele bacteriën. Nadat de plek is schoongemaakt breng je onze neutralisatie spray aan. Binnen een half uur is de geur verdwenen.

Is de plek hardnekkig? Dan kan je de behandeling eventueel nog een keer herhalen. Vooral bij beton is er vaak een tweede behandeling met de spray noodzakelijk. Na een tweede behandeling is de geur gegarandeerd verdwenen.

Kortom onze spray is dé oplossing tegen een hardnekkige urinegeur in het asiel.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

poes licht op het gras te plassen
Urinelucht verwijderen

Es Urinelucht verwijderaar

  • Wil je nooit meer een vieze urinelucht in het toilet?
  • Wil je makkelijk van uw vieze lucht in de wc af?
  • Nooit meer schamen voor je bezoek op het toilet?
Bestel direct een spuitbus Urine fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

 21,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

In 3 stappen:

Dierenurine geur definitief verwijderd

Wil je graag een urinegeur neutraliseren? Of wil je geen stankoverlast meer na een ongelukje van je kat of hond? Onze geur neutralisatie spray is dé oplossing tegen stankoverlast. Binnen een half uur wordt de geur geneutraliseerd en is de stankoverlast als sneeuw voor de zon verdwenen. Het enige wat je hoeft te doen is onze spray op de urineplek aanbrengen en de rest gebeurt vanzelf. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om urine schoon te maken.

Binnen een half uur ben je al van de stank verlost of merk je een groot verschil met voorheen. Ben je benieuwd wat een geur neutralisatie spray kost? Ontvang een vrijblijvende offerte en ervaar het schoonmaak gemak met van Es schoonmaakartikelen. Als je eenmaal kennis gemaakt hebt met onze geur neutralisatie spray wil je eigenlijk niets anders meer.

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvang een offerte op maat.

Middel insprayen
Je sprayt dit middel op een willekeurige plek in de ruimte waar de stank hangt.
Geen stank meer
Binnen een half uur merk je al een groot verschil en ben je van de stank verlost.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service