Dieren urinegeur verwijderen

Effectief de geur van dierenurine verwijderen

Voor veel ondernemers is de stank van dierenurine heel vervelend. Stel je bent occasion dealer, en hebt een auto ingeruild die enorm stinkt naar honden of kattenpis. Het is lastig om zo’n auto te verkopen, want niemand wil een stinkende auto kopen.

Of een dierenasiel, waar veel honden en katten hun behoefte in hun hokken doen. Dan blijft er al snel een dierenurine geur hangen, die je maar moeilijk weg krijgt. En omdat vieze lucht vaak ongedierte zoals muizen aantrekt wil je graag dat die lucht verdwijnt.

Katten urinegeur

Als je last hebt van een kattenurine lucht wil je daar zo snel mogelijk vanaf komen. In dit artikel kom je te weten hoe je hier vanaf komt.

Honden urinegeur

Hondenurine geuren kom je heel vaak tegen in auto’s. Honden zijn vaak bang om mee te rijden, en plassen dan heel vaak op de bank in de auto.

Muizen urinegeur

Muizenurine geur is niet iets waar je snel aan denk als je last hebt van urinegeur in huis. Het is vrij onbekend, en ruikt vrijwel hetzelfde als andere dierenurine.

Katten urinegeur verwijderen

De pislucht van katten kom je vaak tegen in een dierenasiel. Hier worden vaak vele katten gehouden die overal hun behoeften doen. Zo ruikt de hele ruimte al snel naar urine. 

Voor jouw medewerkers wil je een schone werkplek hebben, en kattenpislucht hoort daar niet bij. Om hier snel en blijvend vanaf te komen moet je de kattenurinelucht neutraliseren. 

Vaak wordt een luchtverfrisser aangeraden, want dan wordt een frisse geur over de stank gespoten. Toch raad ik dit af, omdat het maar een tijdelijke oplossing is. 

Ik heb een definitieve oplossing, in de vorm van een spuitbus die de geur van kattenurine neutraliseert. Met deze oplossing blijft de geur voor hele lange tijd weg, en als je weer wat ruikt spuit je opnieuw de geur neutralisator eroverheen en de lucht is weer verdwenen.

poes licht op het gras te plassen
Hond ligt lekker op een kleed

Urinegeur hond verwijderen

Als occasiondealer is het ramp als je een auto hebt ingeruild die stinkt naar hondenurine. Niemand wil die stink auto van je kopen. Om er toch maar vanaf te zijn verkoop je hem ver onder de prijs die je er normaal voor zou willen hebben.

Zo’n stinkauto is dus niet alleen vervelend, het raakt je ook nog eens direct in je portemonnee doordat de auto minder waard wordt. Vaak worden er diverse luchtverfrissers in de auto gehangen, de auto goed van binnen gereinigd en wordt de auto helemaal gelucht. Maar de hondenurinegeur dringt hier dwars doorheen.

Om de urinegeur van de hond echt goed te verwijderen moet je zorgen dat je de lucht neutraliseert. Zo leg je niet een tijdelijke frisse geur over de stank heen, maar neem je de bron van de vieze lucht definitief weg. En kun je de auto verkopen zonder extra korting te geven. 

Dit middel werkt natuurlijk niet alleen in de auto, maar ook in een bedrijfspand, een asiel, een kinderboerderij of gewoon thuis. Je hoeft zo nooit meer last te hebben van hondenurine lucht.

Muizen urinestank verwijderen

De urinegeur van muizen is iets minder bekend, en vaak wordt hier ook niet direct aan gedacht als er een urinegeur hangt. Toch komt het nog geregeld voor, en vooral in bedrijfspanden. In bedrijfspanden hangt op de plekken waar niet veel mensen komen een onaangename geur die muizen aantrekt.

Deze kleine diertjes blijven niet alleen in de stinkende ruimtes, maar gaan het hele pand door. Deze dieren moeten ook af toe hun behoefte doen, en op die manier komt er een urinestank in het bedrijfspand je niet snel kunt herleiden.

 Om snel en voor altijd van urinestank van muizen af te komen heb ik een goed middel. Dit middel ben een tijdje geleden tegengekomen, en die doet ook echt wat het beloofd: de lucht van mensen en dierenurine volledig verwijderen. 

Ben je er niet zeker van dat de lucht van muizenurine komt, maar stinkt het wel naar urine? Dan kun je dit middel gebruiken. Het verwijdert alle urinegeuren van mensen en van dieren. 

Muis op een tafel

Dieren urinegeur verwijderen

Ik ga jou helpen om de dierenurine geur te verwijderen in jouw bedrijf of de auto’s die je verkoopt. Omdat ik overtuigd bent dat dit middel werkt, hoef je het niet direct aan te schaffen, maar geef ik je eerst een gratis demonstratie. Zo kun je met eigen neus ruiken dat stank door urine in jouw bedrijf verleden tijd is.
Z
Aanvraag

Via onderstaande button vraag je een gratis demonstratie aan. 

Demonstratie

Ik laat zien hoe je de urinegeur van een die gemakkelijk kunt verwijderen.

Geen stank meer

Als ik wegga ben jij verlost van de urinegeur van alle dieren zoals een hond en kat.

Vraag nu direct je gratis demonstratie aan.