Urinegeur in een verzorgingshuis

Incontinentie urinegeur verwijderen

Een urinegeur in huis is natuurlijk een hele doordringende geur. Zelfs in een verzorgingstehuis kan de geur van urine doordringen. Ondanks dat er regelmatig schoongemaakt wordt gebeuren er ongelukjes met bewoners. Als dit niet goed schoongemaakt wordt kan het voorkomen dat de urinelucht blijft hangen. In een verzorgingstehuis liggen meestal de standaard schoonmaakmiddelen. Dit zijn geen middelen die echt stankoverlast weg kunnen halen. De meeste middelen maskeren zelfs alleen de geur, maar halen het probleem niet weg.

Urine dringt namelijk helemaal door tot de geurmoleculen van een stof. Dit maakt het ook lastig om bepaalde stoffen vrij van een urinegeur te maken. Gelukkig hoeft het tegenwoordig echt niet meer ingewikkeld te zijn om een urinegeur uit een verzorgingstehuis te verwijderen. Bij van Es schoonmaakartikelen hebben we de middelen in huis om de urinegeur niet langer te maskeren, maar echt te verwijderen. Je hebt zo geen last meer van een urinegeur in een verzorgingstehuis.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod om urinegeur definitief te verwijderen>>

Oorzaak van urinegeur in een verzorgingshuis

Urinegeur op de wc

Als een bewoner een ongelukje op het toilet heeft kan er een urinegeur blijven hangen. Ondanks dat je denkt dat de urine opgeruimd is, blijft de geur hangen. Vaak heb je net een plekje gemist en is dit nu nog lastig weg te halen.

Urinegeur door incontinentie

Door ongelukjes kan urine in meubels en kleding trekken. Als dit niet direct wordt weggehaald blijft de geur hangen. Het komt zelfs voor dat urine in beton trekt en voor een stevige stankoverlast zorgt.

Urinegeur op de wc in verpleeghuis

Als je een bezoek brengt aan het toilet in het verpleeghuis, dan merk je vaak een stevige urinegeur. Je hebt bijna het idee dat het toilet helemaal niet schoongemaakt is. Helaas is dit niet de oorzaak van de stankoverlast.

Als een ongelukje naast het toilet niet op tijd opgeruimd wordt trekt de geur direct in het beton. Vanuit het beton blijft de urinegeur constant stank afgeven. Gewoon even schoonmaken heeft geen nut meer. De meeste schoonmaakmiddelen camoufleren de stank tijdelijk. Uiteraard is regelmatig goed schoonmaken wel van belang. Vooral om stankoverlast en bacteriën te voorkomen. Maar uiteindelijk moet het stankprobleem echt direct aangepakt worden.

Van Es schoonmaakartikelen heeft dé oplossing in huis om het stankprobleem te verhelpen. Wij hebben speciale schoonmaakmiddelen om het toilet grondig te reinigen en zelfs de stank uit het beton te halen. Je hoeft dus geen complete renovatie te ondergaan om de stankoverlast te verhelpen. Daarnaast kan je onze schoonmaakartikelen regelmatig hergebruiken en zo een stankvrij toilet behouden.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

urinegeur in een vepleeghuis
Urinelucht verwijderen

Es Anti-urinegeur

  • Wil je nooit meer een vieze urinelucht in het toilet?
  • Wil je makkelijk van uw vieze lucht in de wc af?
  • Nooit meer schamen voor je bezoek op het toilet?
Bestel direct een spuitbus Urine fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

 300,00

5 sterren product
Urinelucht door incontinentie

Urinegeur door incontinentie

Helaas krijgen oudere mensen vaak last van incontinentie. Ze kunnen hier zelf vrij weinig aan doen, maar zorgt het wel voor een stevige urinegeur in huis. De geur is extra sterk bij banken, stoelen en het bed. Op de plekken waar een ongelukje gebeurt trekt de urine direct in de stof.

Ondanks dat je de meubels goed schoonmaakt blijft het naar urine ruiken. Dit komt doordat de meeste schoonmaakartikelen oppervlakkig schoonmaken. De stank blijft hierdoor gewoon hangen. Een probleem waar je flink wat overlast van kan ervaren.

Je ruikt de urinelucht meestal niet alleen in de buurt van de meubels. Rond je patiënt ruik je ook een stevige urinegeur. Dit komt doordat de urine in de kleding getrokken is. Zelfs de kleding wassen lijkt geen oplossing te bieden. Het komt zelfs voor dat de urinelucht rechtstreeks in de wasmachine te ruiken is.

Dit is natuurlijk helemaal een vervelend probleem omdat je graag schone kleding wilt. Wij hebben gelukkig een schoonmaakartikel waarbij je de urinelucht definitief kan neutraliseren. De stank blijft zo niet langer hangen en je bent bestand tegen een urinelucht.

Urinelucht verwijderaar voor verzorgingstehuis

Ervaar je problemen met een urinegeur in het verzorgingstehuis? Van Es schoonmaakartikelen helpt je gegarandeerd van een urinelucht af. Wij camoufleren niet langer de urinestank meer. Maar we zorgen ervoor dat de urinelucht volledig verwijderd wordt uit meubels, kleding en zelfs beton.

Dit doen we met een speciale neutralisatie spray, waarmee vieze geurtjes weggehaald kunnen worden. Onze spray maakt niet oppervlakkig schoon, maar verwijdert de stank rechtstreeks uit de geurmoleculen.

Dit is dé oplossing voor stankoverlast door urine. In het schoonmaakmiddel zitten alleen natuurlijk grondstoffen. Je hebt dus geen last van chemische troep die je meubels aantasten. Of die schadelijk zijn voor de gezondheid van de bewoners.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

urinegeur in een vepleeghuis
Urinelucht door incontinentie

Urinelucht uit beton verwijderen

Het toilet is schoongemaakt bij een bewoner, maar nog steeds hangt er een urinelucht. Als er regelmatig sprake is van een ongelukje, dan trekt dit het beton in. Je moet er echt snel bij zijn om dit te voorkomen. Natuurlijk is het lastig om een urinelucht uit het beton te verwijderen.

Onze neutralisatie spray is niet alleen te gebruiken op het toilet, maar zelfs bij het beton. Met onze behandeling wordt de urinegeur absoluut niet gemaskeerd. De spray trekt direct in het beton om de geurmoleculen te behandelen. Hierdoor is binnen een half uur de urinelucht verdwenen.

Ontvang direct een vrijblijvend aanbod >>

Urinelucht verwijderen

Es Anti-urinegeur

  • Wil je nooit meer een vieze urinelucht in het toilet?
  • Wil je makkelijk van uw vieze lucht in de wc af?
  • Nooit meer schamen voor je bezoek op het toilet?
Bestel direct een spuitbus Urine fris of ontvang een vrijblijvende offerte waarmee je gegarandeerd van de urinelucht op het toilet of andere ruimtes verlost bent.

 300,00

5 sterren product

Gegarandeerd de beste!

Ik sta 100% achter deze oplossing en weet zeker dat dit dé manier om van je vieze luchtjes af te komen. Geen enkel ander middel is zo krachtig dat het je definitief van de stank afhelpt.

Succes verzekerd

In 3 stappen:

Urinegeur in uw zorginstelling verwijderen

Ben je het zat om elke keer last te houden van een urinegeur in het toilet? Of wil je de meubels weer herstellen na een ongelukje van een bewoner? Onze geur neutralisatie spray is de ideale oplossing. Elk verzorgingstehuis zou zo’n spray standaard in huis moeten hebben. Het verwijderen van urineoverlast kan zo een eenvoudige klus worden. Het enige wat je hoeft te doen is de plek goed schoonmaken en daarna de spray aanbrengen. Binnen een half uur is de stankoverlast verdwenen en is je bankstel, bed of toilet weer als nieuw. Het is natuurlijk perfect om op deze manier stank te verwijderen.

Wil je niet langer last hebben van een urinegeur in het verzorgingstehuis? Probeer onze geurneutralisatie spray zelf uit en ervaar het verschil met andere schoonmaakmiddelen. Onze geur neutralisatie spray maskeert niet langer de geur, maar zorgt ervoor dat de geur echt verwijdert wordt. Ontvang via ons contactformulier een vrijblijvende offerte voor de anti-urine spray. Vraag vandaag nog je spray aan en verwijder definitief een vieze urinelucht in huis.

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvang een offerte op maat.

Middel insprayen
Je sprayt dit middel op een willekeurige plek waar de stank hangt.
Geen stank meer
Binnen een half uur merk je al een groot verschil en ben je van de stank verlost.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w
Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de stankproblemen in uw bedrijf.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Stank verwijderen
❯❯ Service