Urinegeur in een verzorgingshuis

Incontinentie urinegeur verwijderen

Voor veel facilitair managers is het een grote uitdaging om de urinegeur te verwijderen die in de zorginstelling hangt. Doordat bij het ouder worden het steeds moeilijker is om de plas op te houden, komt het regelmatig voor dat een bewoner in de broek plast. Dit brengt een vieze lucht met zich mee, die hoe vaker het voor komt ook steeds erger wordt. Deze lucht verwijderen is vaak een uitdaging, omdat er maar weinig middelen zijn die daar echt tegen helpen.

De lucht blijft in de zorginstelling hangen, en trekt ook niet meer weg. De stank wordt ook steeds sterker, en bezoekers vinden het niet fijn meer om vader of moeder op te komen zoeken door de lucht die er hangt. Natuurlijk wil je de urinestank verwijderen, maar niet eerder heb je een goed middel gevonden die dit voor je oplost. Wij hebben een middel voor je, die ook daadwerkelijk doet wat het beloofd: Urinestank in jouw zorginstelling verwijderen!

Urinegeur op de wc

De vaak oudere mensen morsen geregeld in de wc. Als je dit niet op tijd weghaalt, trekt de urinegeur het beton in. Het wordt steeds moeilijker om deze lucht te verwijderen.

Urinegeur door incontinentie

Incontinentie is een probleem waar veel ouderen last van krijgen. De lucht die dat met zich mee brengt trekt overal in zoals kleding maar ook in het meubilair.

Urinegeur op de wc in verpleeghuis

De urinelucht die op wc’s in verpleeghuizen hangt is bijna altijd al in het beton getrokken. Het is dan heel moeilijk om de lucht er dan nog uit te verwijderen. Je moet er allereerst voor zorgen dat de wc helemaal schoon is. 

Om de urinegeur daarna te verwijderen uit het beton, gebruik je ES urinegeur verwijderaar. Dit middel spuit je in de ruimte waar het stinkt. Om dit middel goed te laten werken herhaal je dit gedurende ongeveer 3 weken, afhankelijk van de stank die er hangt. De geur wordt geneutraliseerd, en de stank is daadwerkelijk verdwenen. 

Deze geurneutralisator kun je voor iedere urinelucht gebruiken die er hangt. Als de lucht wat oppervlakkiger is, maar je niet de tijd hebt om de exacte bron te vinden, kun je dit ook de wc spuiten. De geur wordt geneutraliseerd en definitief verwijderd. Mocht de lucht na verloop van tijd terugkomen, kun je dit gewoon herhalen.

Onder op deze pagina kun je jouw gratis demonstratie aanvragen, en ervaar zelf hoe deze urinegeur verwijderaar de vieze lucht uit jouw zorginstelling verwijdert.

urinegeur in een vepleeghuis
Urinelucht door incontinentie

Urinegeur door incontinentie

Bij incontinentie is het onmogelijk om te voorkomen dat het gaat stinken naar urine. Voor de cliënt is het al heel vervelend dat de plas niet meer kan worden opgehouden, daarom verdienen ze het dat de kleding, bank, stoelen en andere spullen niet naar urine ruiken. 

Als iemand al lang in de urine heeft gezeten is het vaak een uitdaging om de lucht nog goed uit de kleding te krijgen. Nadat de spullen uit de wasmachine komen, zullen ze nog steeds naar urine ruiken. En helaas, in de wasmachine hangt er daarna vaak ook een urinelucht. 

Om van de urinelucht af te komen, moet je de urinegeur neutraliseren, zo zorg je ervoor dat de lucht weg is. Doordat je de bron neutraliseert, is ie ook daadwerkelijk verdwenen en komt het ook niet meer terug. 

Wij hebben een middel dat ervoor zorgt dat je nooit meer last hebt van urinegeur. Dit middel verdelgd de geur compleet, en zorgt voor een neutrale geur. Ontvang een gratis demonstratie om te zien hoe dit middel jou kan helpen.

In 3 stappen:

Urinegeur in uw zorginstelling verwijderen

Urinegeur in een zorginstelling verwijderen, het klinkt als een moeilijke opgave. En toch is het zo simpel, binnen een half uur kun je al van de stank verlost zijn.

Met mijn geurverwijderaar ben je gegarandeerd van de stank verlost. Omdat dit middel de geur neutraliseert en niet slechts maskeert, zal de stank ook niet meer terug komen.

Z
Aanvraag

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvang een offerte op maat.

Middel insprayen
Je sprayt dit middel op een willekeurige plek waar de stank hangt.
Geen stank meer
Binnen een half uur merk je al een groot verschil en ben je van de stank verlost.

Vraag offerte aan